Tuotteet

Tämä kategoria ei sisällä artikkeleita. Mikäli alakategorioita näkyy tällä sivulle, ne voivat sisältää artikkeleita.

Alakategoriat

Häät ovat yksi elämämme tärkeimmistä juhlista. Valmistamme juhlaanne juuri teidän näköisen kakun. Huomioimme suunnittelussa ja toteutuksessa hääparin omat ideat ja toiveet. Kakun toteutuksessa voi näkyä vaikkapa häiden teema tai jokin parille tärkeä juttu.

 

Sinivalkoinen hääkakku

Pidämme tärkeänä tuotteidemme huolitellun ulkonäön lisäksi myös ja kakun makua. Siksi valikoimaamme kuuluu useita eri pohja ja täytevaihtoehtoja. Näistä asiakkaalla on mahdollisuus valita mieleisensä kokonaisuus. Herkullisen maun saamme aikaan käyttämällä muunmuassa kotimaisia marjoja, voita ja kermaa. Myös hillot keitämme pääsääntöisesti itse.

Täytteistä suurin osa on mahdollista valmistaa vähälaktoosisena (VL) ja laktoosittomana (L). Valmistamme myös maidottomia sekä gluteenittomia tuotteita.

 

Kakkupohjavaihtoehdot:

Sokerikakkupohja (vaalea ja tumma)
Suklaakakkupohja

 

Täytevaihtoehdot:

Mansikkainen rahkatäyte (VL,L)
Vadelmainen rahkatäyte (VL,L)
Vanilijarahkatäyte (VL,L)
Kuningatarmousse (VL,L)
Kinuskivaahto (VL,L)
Mangomousse (VL,L)
Passionmousse (VL,L)
Valkosuklaamousse
Maitosuklaamousse (VL,L)
Appelsiini-suklaamousse (VL,L)
Lakritsimousse

Käyttämällä lisänä erilaisia marjoja, hedelmiä, suklaalaatuja ja rouheita sekä yhdistelemällä niitä, täytteistä saadaan erilaisia kokonaisuuksia.

 

Hillot:

Mansikkahillo
Vadelmahillo
Kuningatarhillo
Lakkahillo
Lemon-curd tahna

 

Kakun kuorrutteet:

Vaahtokarkkimassa
Sokerimassa
Marsipaani
Kerma

Valikoimaamme kuuluu myös perinteiset kermakakut. Yksinkertaisen kauniit peruskakut koostuvat asiakkaan valinnan mukaan hillo-tai moussetäytteestä, kermakuorrutteesta, ruusukoristeista sekä suklaaspritsauksista tai koristeista.

Fantasia- ja erityistoivein valmistettujen kakkujen suunnittelu lähtee aina asiakkaan toiveista ja ideoista. Näiden kakkujen suunnittelussa ja toteutuksessa on melkeinpä vain mielikuvitus rajana. Paljon erilaisia juttuja pystytään toteuttamaan. Hulluimmatkin ideat kannattaa siis esittää. Ideoiden pohjalta suunnittelemme ja valmistamme juuri teidän juhlaanne sopivan kokonaisuuden.

 

Ristiäiskakku

Ajattomat voileipäkakut ovat edelleen suosittuja juhlien suolaisena tarjottavana. Kakkuritari valmistaa voileipäkakut 10, 15, ja 20 hengen kakkuina. Makuvaihtoehtoina ovat kinkku-, savulohi-, texmex- sekä kasvis.

Valmistamme erilaisia leipomo-ja konditoriatuotteita kysynnän mukaan. Kauttamme voit tilata esimerkiksi peruspullat, kuppikakut, kakkutikkarit, suolaiset piirakat ja muut tuotteet.

 

pöllö cake popsit

Kakkuritari järjestää kurssi- ja kerhotoimintaa sekä lapsille että aikuisille. Lapsille järjestetään kerhotoimintaa ympärivuoden sekä kursseja satunnaisesti. Aikuisille kursseja pyritään järjestämään tasaisin väliajoin. Koota voit myös oman porukan ja sopia kurssisisällön ja ajan aikatauluunne sopivaksi. Kurssin sisältö voi olla esimerkiksi koristeiden valmistusta, kakun kuorruttamista, muotokakkujen, kuppikakkujen tai kakkutikkareiden tekoa.

 

Kurssiehdotuksia ja toiveita voit laittaa minulle marjut(@)kakkuritari.fi.

Powered by OrdaSoft!